Om oss

Tryggt och trevligt

Asplunds Buss är ett litet bussolag, sett till personalstorlek och antal fordon. Att vara ett litet bussbolag ger väldigt många fördelar – både för bussbolaget och för kunderna. För Asplunds Buss handlar fördelarna bland annat om översikt, den nära kontakten med resenärerna, och om trygghet. Tryggheten är en fördel även för de som reser med oss, kundernas säkerhet och komfort är prioriteter och Asplunds Buss kan garantera mycket högre standard än många konkurrenter som har större mått.

Göran

Asplunds Buss heter med annat namn Göran – rätt och slätt. Det är faktiskt så att detta lilla företag drivs av endast en person. Göran har gott om erfarenhet som busschaufför efter att ha varit anställd på ett annat bussbolag innan egenföretagandet satte fart. Göran trivdes så bra med sitt jobb som chaufför att det kändes naturligt att öppna ett eget litet bussbolag baserat på alldeles egna villkor. Företagandet var dock inte nytt för Göran som tidigare ägt en bensinmack med tillhörande fordonsverkstad. Med detta bagage kommer en avslappnad kundkontakt och gott servicesinne naturligt för honom. Göran har tre anställda på företaget. Det nyaste tillskottet är Fredrik. Vi är glada att Fredrik börjar på Asplunds Buss från och med den 1 juni. Fredrik vann titeln som Sveriges nästa bästa busschaufför i bussförar-SM 2011.

Lovord

Av de resenärer som åker med på någon av de bussturer som arrangeras av Asplunds Buss så är rekommendationerna många. Många nämner just Göran som en av anledningarna till varför deras resa blivit så lyckad. Inte bara är han trevlig att prata med, och underhållande, utan också en fantastisk chaufför som kör vant och tryggt i alla tänkbara länder. Att bussarna håller väldigt god standard och bjuder på massor av bekvämligheter är förstås heller inte att förringa.

Våra medarbetare

willy

Göran Asplund

Ägare & busschaufför

marianne

Marianne Barkelid

Resesäljare & administratör

göran

Willy Danielsson

Busschaufför

fredrik

Fredrik Jarnhag

Busschaufför

Välkommen!

Boka nästa resa med Asplunds Buss. Vi är ett bussbolag i Helsingborg som erbjuder minnesvärda resor i moderna bussar, körda av erfarna chaufförer.

© 2024 Bussbolaghelsingborg.nu. Alla rättigheter förbehållna.