Resor

Resor med buss

Nöje

Bussturer för nöjesevent är alltid en god idé. Man tar sig billigt och bekvämt till konserten/operan/festivalen i sällskap med andra som ska uppleva samma sak. Dessa bussresor brukar bli väldigt lyckade! Man behöver inte bekymra sig om att köra bil själv med allt vad det innebär och man tas ända fram till platsen för det evenemang man har biljett. Asplunds Buss arrangerar ofta resor till särskilt uppskattade konserter, Ålandskryssningar, dansevenemang och andra nöjes- och upplevelsearrangemang.

Shopping

Något som blivit omåttligt populärt är våra bussresor till olika shoppingdestinationer. Vi anordnar bussturer till såväl Ullared som till destinationer i Tyskland. Vi stannar till i väl utvalda stormarknader att handla på. Reser vi utomlands så stannar vi ofta också på Bordershoppen på vägen hem. Vårt bussbolag har nu också investerat i en släpvagn för shoppingresorna så att vare resenär kan ta med sig ännu mer tillbaka.

Semester

Nöjesturer och shoppingresor i all ära, men de bästa resorna är såklart semesterresorna. Asplunds Buss arrangerar underbara resor till destinationer som Bornholm, Tyskland, Toscana – ja till och med de karibiska öarna! Våra semesterresor är alltid mycket noggrant planerade och allt som är viktigt ingår i priset. Det är ett mycket bekvämt sätt att resa med fantastiska chanser till minnesvärda upplevelser, nya vyer, god gemenskap och stiftande av nya, livslånga vänskaper. Häng med oss!

Välkommen!

Boka nästa resa med Asplunds Buss. Vi är ett bussbolag i Helsingborg som erbjuder minnesvärda resor i moderna bussar, körda av erfarna chaufförer.

© 2024 Bussbolaghelsingborg.nu. Alla rättigheter förbehållna.